Bollenerfgoed Werkgroep Behoud en Herbestemming Bollenerfgoed

Nieuws

Uit de media: Boek belicht samenhang streek en teelt Bloembollenvisie
11-12-2015
De Bloembollenstreek heet niet voor niets zo. Elk voorjaar komen toeristen uit de hele wereld zich vergapen aan de bloeiende bollenvelden. Maar er is meer aan dat aan deze sector herinnert. Dat brengt het onlangs gepresenteerde boek van de Werkgroep Bollenerfgoed helder in beeld.
Lees verder
Uit de media: Nieuw boek over landschap en erfgoed
22-11-2015
'Keuzes van bollenfamilies toen bepaalden Bollenstreek van nu'
Lees verder
Uit de media: Het ultieme boek over de Bollenstreek
20-11-2015
Lees verder
Boek 'De Bollenstreek' niet meer leverbaar
17-11-2015
Ons boek “De Bollenstreek, landschap en erfgoed van de bloembollencultuur” is niet meer leverbaar. U kunt het boek dus niet meer bij ons bestellen! Het is alleen nog te koop bij antiquariaten die het boek tweedehands op voorraad hebben. 
Lees verder
Boek landschap en erfgoed van de Bollenstreek gepresenteerd
16-11-2015
Het boek "De Bollenstreek, landschap en erfgoed van de bloembollencultuur" is verschenen. Tijdens een drukbezochte presentatie op 16 november 2015 werd het eerste exemplaar aangeboden aan de bestuurders van de gemeenten in de Bollenstreek.
Lees verder
Uit de media: Bollenstreek staat vol met mooi erfgoed. Wonen in een schuur
22-05-2013
De bollen zijn nagenoeg uitgebloeid en Keukenhof is sinds maandag dicht. Maar er zijn nog meer redenen om de Bollenstreek te bezoeken. Bijvooorbeeld om de oude gebouwen van bollenbedrijven te bekijken. Een groot aantal daarvan zijn prachtige woningen geworden.
Lees verder